Чи потрібна довідка про несудимість для взяття на військовий облік чи оновлення даних - пояснення МВС

У мережі поширили інформацію, що для взяття на військовий облік чи оновлення даних нібито потрібна довідка про несудимість. Міністерство внутрішніх справ це спростувало.

Пояснення опублікувала пресслужба МВС. "Наголошуємо, що довідка (витяг) про відсутність/наявність судимості не вимагається для взяття на військовий облік чи оновлення військово-облікових документів", – йдеться в повідомленні.

Через поширення неточної інформації у соціальних мережах сервіси МВС наразі перевантажені запитами від громадян, що збільшує час обробки заявок.

У МВС закликали громадян з розумінням поставитися до можливих затримок у видачі довідок.

Там також ще раз наголосили на важливості використання інформації виключно з офіційних джерел.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...