Чи потрібно мити усі покупки: Англійський лікар розповів, як діяти, щоб не заразитися COVID-19

Нехарчові товари достатньо не відкривати протягом трьох днів після доставки.

Викладач англійського Університету Бата розповів про те, чи можна заразитися COVID-19 через покупки і дав деякі поради по дезінфекції товарів. Порада доктора Ендрю Престона була опублікована у DailyMail, передають Патріоти України.

Він зазначив, що ймовірність підчепити вірус через речі або їжу, які вам доставляють, досить мала. Крім того, виробники повинні дотримуватися всіх норм, щоб не допустити потрапляння вірусу в ту ж їжу.

Однак, для перестраховки упаковку з доставкою можна промити теплою мильною водою. Відносно нехарчових товарів, доктор порадив не відкривати їх протягом трьох днів з моменту прибуття.

"Зверніть увагу: малоймовірно, що ви можете заразитися вірусом від вживання їжі. Крім того, приготування їжі знищить його", – підсумував він.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...