"Чи повернусь я до Криму? Хіба на танках", - Сенцов

Звільнений з полону бранець Кремля буде жити поки у Києві з дочкою.

Олег Сенцов. Фото: 24 канал.

Звільнені з російського полону Олег Сенцов та Олександр Кольченко поділилися планами на майбутнє. Наразі вони не планують повертатися до анексованого Криму. Під час прес-конференції у Києві Олександр Кольченко наголосив, що поки президент РФ Путін при владі, він повертатися у Крим не буде, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

Кольченко також сказав, що у найближчі дні збирається багато відпочивати. Режисер Олег Сенцов зазначив, що буде займатися "двома найпрекраснішими заняттями у світі – знімати кіно і жити".

"Щодо Криму… Чи повернусь я туди? Хіба на танках", – наголосив Сенцов.

Звільнений з полону бранець Кремля буде жити поки у Києві з дочкою. Його мама та син також учора приїхали до столиці на деякий час, але син з колишньою дружиною повернеться в анексований Крим.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...