Чи працює? Комаровський розповів, яке відношення має цибуля і часник до профілактики ГРВІ та грипу

Вживання цибулі та часнику в якості профілактики ГРВІ не має під собою доказової бази. Про це повідомив заслужений лікар і ведучий Євген Комаровський у своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

"Профілактика ГРВІ - це відсутність контакту з людиною, яка може вас заразити інфекцією", - повідомив лікар. Медик нагадав, що найчастіше люди заражаються вірусами в закритих приміщеннях, де немає нормального провітрювання і вентиляції.

"У такому приміщенні ми ризикуємо захворіти від людини, у якої соплі, тобто він є заразним", - зазначив Комаровський. Доктор повідомив, що вживання цибулі та часнику ніякого відношення до профілактики ГРВІ та коронавірусу не має.

"Якщо ви думаєте, що наївшись часнику або цибулі - до вас вірус не причепитися, то ви помиляєтеся", - сказав лікар. Комаровський підкреслив, що якщо вам хочеться їсти цибулю і часник - то їжте, але не забувайте, що це не вбереже вас від хвороб.

"Ви вже давно померли": Жінка прийшла на обстеження до лікарні, але щось пішло не так

середа, 1 травень 2024, 12:55

У Великій Британії жінка прийшла на обстеження до лікарні, де їй сказали, що вона вже померла. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Співробітники лікарні Брідлінгтона сказали Сьюзан Джонсон, що згідно з їхніми записами вона була мертва вже чоти...

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...