Чи справді можна бути настільки дурним? Марні спроби китайця припаркувати авто підірвали мережу (відео)

Водій так і не зміг заїхати на парковку після 15 спроб поспіль.

У Китаї в провінції Хайнань зняли, як водій на кросовері безнадійно намагався припаркуватися 15 разів поспіль. Відео інциденту з'явилося на сайті DailyMail, передають Патріоти України.

На ролику видно, як автомобіліст намагався заїхати на власне місце між візком і припаркованою машиною. Тим не менш, незважаючи на свою завзятість і численні спроби, він так і не зміг вибрати потрібний кут, щоб заїхати.

Після декількох невдалих спроб водій навіть вдався до допомоги свого друга. Вони разом намагалися відштовхати кросовер, щоб він все-таки "зайшов" на парковку. Тим не менш їм нічого не вдалося. Як наслідок, автомобіліст залишає кросовер неподалік, заїхавши упоперек одразу на два паркувальних місця.

Ролик "підірвав" Інтернет в Китаї. На різних відеосервісах його переглянули кілька мільйонів разів. Багато користувачів дивувалися горе-водієві. Разом з тим, деякі юзери писали, що ролик, ймовірно, постановочний, бо не може ж автомобіліст і справді бути таким дурним.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно