Чи відбудуться в Києві святкові заходи до Дня Незалежності: У Кличка розповіли про плани на 24 серпня

Виставка знищеної російської техніки на Хрещатику до Дня Незалежності, 2022 рік

У Києві не буде міських масових заходів до Дня Незалежності 24 серпня. Про це повідомив заступник голови КМДА, секретар Київради Володимир Бондаренко виданню «Київ 24».

За словами Бондаренка, на честь свята проводитимуться лише заходи локального рівня.

«Натомість кінцевого варіанту від Офісу президента та уряду щодо формату державних заходів ще немає. Можливо, як і минулого року це буде виставка техніки. Проте наразі ми ще очікуємо остаточну інформацію», – зазначив він.

Раніше представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький заявив, що на День Незалежності України – 24 серпня 2023 року – Росія може вдатись до чергового акту ракетного тероризму. Проте, це може трапитись на день раніше, або на день пізніше.

Також у розвідці не виключають, що атака може тривати кілька днів у кілька хвиль.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...