Чи витримає авто? Мережу сколихнуло відео, як безстрашний водій їде на Tesla затопленою вулицею

Як відомо, електрокари не сильно "люблять" їздити, якщо на вулиці йде дощ. А якщо це й ще затоплена дорога, то краще взагалі забути про існування такого виду транспорту, передають Патріоти України.

Утім, за інформацією Carscoops, це не для відчайдушного китайського водія Tesla Model 3, який вирішив випробувати свій електромобіль у подібну погоду.

В одному з відеороликів, знятих зсередини Tesla Model 3, можна побачити водія, який пробирається через глибоку воду, ігноруючи усі можливі небезпеки, включаючи й загрозу власному життю. Адже електричний струм і вода – вбивче поєднання для людини.

Під час перегляду відео можна побачити, як вода навіть досягає віконної лінії електрокара. Попри те, що все закінчилося добре, невідомо, які наслідки матиме цей автомобіль у майбутньому. Зазначимо, що це відео зібрало 1,5 млн переглядів, 3,8 млн вподобань та майже 200 коментарів.


Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...