Чи захищає загоряння на сонці від коронавірусу

У Міністерстві охорони здоров'я України пояснили, чи захищає загоряння на сонці від коронавірусу, адже раніше стало відомо, що його може "вбити" морська вода. Відповідний пост відомство розмістило в Facebook, передають Патріоти України.

За даними вчених, суха і спекотна погода не знищує COVID-19, тому захиститися від зараження шляхом загоряння на сонці - неможливо.

У той же час ризик заразитися COVID-19 істотно знижують дотримання соціальної дистанції і особиста гігієна, особливо, якщо поблизу є хворий на коронавірус.

Відзначається, що в сухому і гарячому повітрі коронавірус стає менш активним. Літня погода, а також відсутність опадів згубно діють на вірус, однак повністю його не "вбивають".

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...