"Чий Крим?": Відомий російський журналіст приїхав до Києва і ухилився від відповіді на популярне питання

Російський журналіст Леонід Парфьонов, котрий у Києві дав інтерв’ю Євгену Кисельову, відмовився чітко відповісти на питання «Чий Крим?». Медійник, зокрема, зазначив, що йому не подобається, коли наполягають на певних відповідях, передають Патріоти України.

– Я завжди тут відповідаю дуже просто – не мій. Абсолютно точно. Люди, які ставлять таке запитання, дуже дивні. Вони вважають, що всі живуть у такому ж порядку денному, більше того, повинні неодмінно сказати те, що вони ці, люди, які питають, думають із цього приводу, – сказав Парфьонов.

Водночас він повідомив – не боїться, що його висловлювання про Крим можуть мати певні наслідки після повернення до Росії.

– Пояснення того, що Крим контролює Росія, а міжнародна спільнота цього не визнає, тут (в Україні, – ред.) нікого не влаштовує. Ні, будь люб’язним, стань на наш бік барикад і ще періодично пострілюй. Мені це не подобається, тому що це якийсь примус до того, що ти повинен бути солідарний буквально буква в букву, слово в слово.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...