"Чим більше людей занедужає, тим краще?": У Мелітополі "швидка" оскандалилася з хворою дитиною

Мамі хворої дитини довелося викликати таксі, а самому хлопчикові їхати в одноразовій медичній масці.
До хворих дітей і літніх людей їхати вже не хочуть? Ілюстрація: losandes.com.ar.

У Мелітополі (Запорізька область) диспетчер швидкої допомоги порадив батькам хворої на кір дитини самостійно добиратися до лікарні. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла мешканка міста Анна Чистова. Вона уточнила, що інцидент стався з її племінником, повідомляють Патріоти України.

"Мені дуже цікаво, навіщо нам тепер потрібна швидка допомога? У племінника висока температура, з'явився висип. Ми відразу подумали про кір. Симптоми дуже схожі. Дзвонимо в "швидку", описуємо картину. Нам у відповідь: якщо ви місцеві, добирайтеся самі", – розповіла користувачка мережі, підкресливши, що кір – висококонтагіозне інфекційне захворювання.

Вона додала, що мамі хворої дитини довелося викликати таксі, а самому хлопчикові їхати в одноразовій медичній масці. Діагноз кір у результаті лікарі підтвердили. "Напевно, за нашою новою медреформою, чим більше людей занедужає, тим краще", – обурилася вона.

"До моєї мами з високим тиском і болем за грудиною вони приїхали без апарату для вимірювання тиску і зробили знеболювальний укол. Надали допомогу через 1 годину 40 хвилин, коли я викликала сама втретє. Нам пощастило, із серцем було все в порядку. Інакше могли з дому поїхати в морг", – написала Чистова.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...