Чим далі, тим страшніше: Кількість жертв вибуху у Бейруті перевалила на третю сотню

Кількість загиблих унаслідок вибуху в Бейруті досягло 220 осіб. Зниклими безвісти залишаються понад 110 осіб. Рятувальники продовжують цілодобово працювати в пошуках жертв. Майже 6 тис. людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Про це повідомив губернатор Бейрута Марван Абуд, повідомляють Патріоти України з посиланням на UJ CityNews.

Як повідомляє ArabNews, рятувальники працюють цілодобово в пошуках сигналів стільникових телефонів зниклих безвісти після вибуху.

Команди кажуть, що їм заважають уламки, в тому числі бетонні уламки зерносховищ, зруйнованих вибухом.

Військові водолази, які обшукують порт в пошуках жертв, виявили тіло, відкинуте силою вибуху на 500 метрів.

Нагадаємо, увечері 4 серпня в Бейруті стався потужний вибух в порту. Вибухова хвиля пошкодила і зруйнувала тисячі будинків в ліванській столиці, а від порту, де стався вибух, майже нічого не залишилося.

Як повідомили правоохоронці Лівану, в порту стався вибух селітри, яка зберігалася в одному з портів. Вона була конфіскована з корабля, який належав громадянину Росії та був заарештований в порту Лівану ще у 2013 році.

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.