Чим закінчився другий півфінал Нацвідбору "Євробачення": Судді та глядачі визначилися із фіналістами

Представника України назвуть 22 лютого.

У Палаці культури КПІ пройшов другий півфінал українського національного відбору на міжнародний музичний конкурс "Євробачення 2020", передають Патріоти України.

Перші три місця зайняли Tvorchi з композицією Bonfire (16 балів), Khayat з піснею Call For Love (14 балів) і David Axelrod з піснею Horizon (11 балів).

Судді найвищі бали дали Tvorchi (вісім балів) і Khayat (сім балів). Телеглядачі визначили, що найкращими виконавцями були Tvorchi (вісім балів) і Khayat (сім балів). З першого півфіналу у фінал нацвідбору пройшли Kruть (з композицією "99"), Go-A ( "Соловей") і Jerry Heil (Vegan). Представника України назвуть 22 лютого.

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...