Чимало людей не здогадувалися про небезпеку! Що відбувається, якщо залишити вентилятор на ніч

Спека багатьом приносить масу незручностей, тому зазвичай намагаємося знайти спосіб охолодитися. Комусь достаньо прийняти душ, хтось купує кондиціонер, але найпростіший та найдешевший спосіб - вентилятор. Правда, багато хто недооцінює цей прилад, передають Патріоти України..

Якщо залишити вентилятор на ніч - ваше здоров'я в небезпеці

Спати в прохолодній кімнаті приносить особливе задоволення, особливо влітку. Такий простий прилад як вентилятор створює не тільки комфортні умови для сну, але і ласкавий вітерець. Тому противники спеки неодноразово замислюються, чи можна спати під вентилятором всю ніч.

Річ у тім, що пристрій, який розганяє повітря, може викликати у сплячої людини озноб та судоми. Крім того, можна застудити голову і шию, що обернеться сильними болями у вусі і в потилиці. Також вентилятор, що постійно працює, пересушує шкіру та слизову носа й горла, через що ви можете заробити нежить та хворе горло.

Чи можна тримати вентилятор включеним - відповідь вам не сподобається

Як ми вже з'ясували, постійна робота вентилятора може мати негативний вплив на ваше здоров'я. Виявляється, це і погано для самого пристрою. В середньому, такий побутовий прилад безперервно може працювати приблизно півтора-два роки. Після цього терміну ймовірність поломки вкрай висока і доведеться купувати новий.

Не варто забувати і про можливі скачки напруги, які можуть стати причиною короткого замикання. Це не тільки "вб'є" прилад, але може стати причиною великої трагедії - пожежа, що виникне посеред ночі, може позбавити не тільки житла, а й життя.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...