Чинили страшні звірства: Слідчі ідентифікували двох російських окупантів, які зґвалтували 4-річну українку (фото)

Повідомлено про підозру ще двом російським військовим, які ґвалтували жінок та дітей під час окупації Київської області. Російських катів не зупиняли ні благання та сльози, ні вік своїх жертв – найменшій було лише 4 роки, передають Патріоти України.

Як йдеться в сюжеті ТСН, чоловіків, які намагалися захистити свої родини жорстоко били й змушували дивитися на сексуальні знущання. За один день двоє російських солдат скривдили 12 жителів села, троє з яких були неповнолітніми.

Журналісти знайшли особисті дані та фото цих російських нелюдів у соціальних мережах. Йдеться про військових РФ 28 та 31 року 15-ої окремої гвардійської мотострілецької бригади роти снайперів ЗС РФ.

Один з них, судячи з місцевого некрологу сільської ради, був ліквідований у квітні 2022 року в Україні, посмертно нагороджений орденом за мужність. Українські жертви їхніх знущань, які погодилися давати свідчення, впізнали нелюдів. Їх будуть судити заочно за порушення законів та звичаїв війни.

\

На Великдень Землю накриє сильна магнітна буря: Стало відомо, скільки триватиме

неділя, 5 травень 2024, 12:28

Геомагнітний шторм, який почався в останній день квітня, ще триває. Від 4 травня на Землі вирує чотирибальна магнітна буря, яка за К-індексом вважається середньою. Вже сьогодні, 5 травня, очікується магнітна буря потужністю у п’ять балів (за К-індексом...

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...