Число могил зростає шаленими темпами: РосЗМІ знайшли масові поховання "вагнерівців"

Кладовища в Російській Федерації ростуть шаленими темпами. За останні два тижні в РФ підтвердили загибель як мінімум 400 ув'язнених, завербованих в ПВК "Вагнера" для війни проти України передають Патріоти України.

Журналісти Російської служби ВВС проаналізували некрологи і встановили імена 2092 російських ув'язнених, загиблих в Україні. При цьому більшість найманців були ліквідовані в районі Бахмута, за який вже не перший місяць йдуть важкі бої, але ЗСУ утримують свої позиції і не дають ворогові просунутися.

Також знайдені чотири кладовища, де ховають "вагнерівців" - під Луганськом 37 могил, в селищі Фряново в Московській області 22 могили, в Станиці Бакинська Краснодарського краю 422 могили та біля міста Березовський - 67 могил.

"Поховання в Станиці Бакинській зростає найшвидшими темпами. З грудня число могил там збільшилася в дев'ять разів-з 47 до 422", - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що на перших кладовищах найчастіше ховали колишніх ув'язнених з ПВК "Вагнер", про що свідчать чорно-червоно-жовті вінки з відповідною емблемою і вінки в кольорах російського прапора з двоголовим орлом на могилах.

В одній з ритуальних служб заявив, що після смерті найманця представники ПВК три дні шукають родичів, якщо їх не вдається знайти, то тіло відвозять туди, де дали місце на кладовищі. Загалом журналісти встановили імена 17 375 російських вбивць, ліквідованих в Україні з 24 лютого 2022 року.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....