Число жертв стихії росте: У Чехії померла дворічна дитина, яка постраждала під час торнадо

У неділю, 27 червня, в лікарні чеського міста Брно померла дворічна дитина, яка постраждала під час недавнього торнадо. Про це повідомляє видання České Noviny, передають Патріоти України.

Загальна кількість жертв досягла шести осіб. Відзначається, що про смерть дитини повідомив прес-секретар університетської лікарні Брно Вероніка Плача.

Увечері 24 червня Чехією пронісся потужний торнадо, який викликав серйозні перебої у дорожньому русі, заблокувавши цілі автомагістралі. Більше 100 000 будинків залишилися без електрики. Метеорологи назвали торнадо найпотужнішим за всю сучасну історію країни.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...