Чисто випадково? Син вінницького судді виграв до дня свого народження на конкурсі для вакцинованих Toyota

У Вінниці 17 грудня син місцевого судді виграв головний приз розіграшу серед вакцинованих - авто Toyota Corolla.

Акція "Вакцинуйся. Збережи життя" від міськради тривала чотири місяці. Організатори кажуть, що випадковим чином, на сайті random.org, обирали переможців, передає місцеве видання "20 хвилин", зазначають Патріоти України.

Крім авто, розіграли 50 телевізорів і 50 велосипедів.

Власником Toyota Corolla з-поміж 28 тисяч учасників став Артур Смілянець. Він - син судді вінницького Сьомого апеляційного адмінсуду Едуарда Смілянця. Цю інформацію підтвердила речниця пресслужби суду Інга Гаврилюк в коментарі виданню.

Сам переможець розповів, що вирішив взяти участь у акції після того, як побачив повідомлення у Facebook.

"Друг написав в Інстаграмі: подивися, ти виграв авто. Я думав, що він так жартує. А потім дивлюсь на реєстраційний номер — усе сходиться. Я до останнього не вірю! Бо вчора у мене був день народження, і ось на такий подарунок я точно не очікував. Я в шоці, якщо чесно", - сказав Смілянець.


І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...