Чистої води розвод: "ПриватБанк" потрапив у гучний скандал зі страховками

"ПриватБанк" потрапив у скандальну ситуацію через страховку на авіаперельоти. Клієнт фінустанови поскаржився, що у нього нахабно відібрали чималу суму, причому рейс скасували. Скарга чоловіка під заголовком "Страховки "ПриватБанку"чистої води розвод" з'явилася на сторінці відгуків ресурсу "Мінфін", передають Патріоти України.

"Дивує робота ПриватБанку зі страховими компаніями, які й не страхові, а просто шахраї. Купую квиток від ПриватБанку. Проплачую страховку, яку до речі нахабно нав'язують і якщо не зняти галочку, то навіть і не помітиш, що автоматично нав'язали страховку", - скаржиться чоловік.

Коли рейс скасували на наступний день, авіакомпанія без питань погодилася повернути гроші, а страховики відмовилися повертати 650 грн. Мотивували відмову тим, що рейс скасували не в день вильоту, а раніше.

"От якби у день вильоту, тоді б вони віддали. А так 650 гривень це їх чесно зароблені гроші. А послуга називається "Компенсація від невильоту рейсу". Це і є самий натуральний розвод від ПриватБанку. Як можна продавати послугу якої немає?" - обурюється клієнт. В банку відповіли, що все в рамках закону: гроші повертаються тільки у випадку, якщо рейс скасований за 24 години до вильоту.

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...

Стане більше: У Міноборони озвучили плани щодо розвитку мережі рекрутингових центрів

середа, 1 травень 2024, 11:28

До середини червня 2024 року в Україні мають запрацювати близько 30 центрів рекрутингу української армії. Наразі відкрито 18 таких центрів. Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін у коментарі "Укрінформу". Зокрема, він повідомив, щ...