"Чисти картоплю, я виїжджаю!": Леся Нікітюк схвилювала фанів фото з чоловіком, якому зізналася в любові

Українська ведуча Леся Нікітюк зізнається, що її серце "поки не вільне". Тому виною - її минулі відносини, хоча, за словами Лесі, вона не впевнена, що той зв'язок позаду. Тож фото з ефектним чоловіком у соцмережі Нікітюк шокували деяких її фоловерів,зазначають Патріоти України.

Виявляється, чоловік на фото - ніякий не таємничий незнайомець, а також ведучий - водій Лесиної "LE Маршрутки". Сьогодні Ігор Новинчук святкує свій день народження.

"Друзяшки, сьогодні в Богдановича день народження! Гортайте фотки і залайкайте цього доброго і ефектного чоловіка. P. S. З Днем Народження! Люблю! Чисть картоплю, я виїжджаю", - написала Леся під фото.

Шанувальники ведучої, як завжди, захопилися її фігурою і похвалили її почуття гумору.

  • Леся - ви прекрасні! Ваш гумор - діамант!
  • Це вже серіал треба знімати про Ноги. Ви - прекрасна
  • Мужик красень

Леся вже, напевно, звикла, що кожного чоловіка, з яким вона з'являється на публіці, тут же приписують їй "в нареченого". Шанувальники Нікітюк практично під кожним Лесіним постом у соцмережі бажають їй знайти свою другу половинку. Лесю навіть звуть стати новою учасницею шоу "Холостячка".

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...