"Чизбургер із зубами": Рибалка спіймав у морі загадкову живу істоту (фото)

Російський рибалка знайшов істоту, схожу на чизбургер. Чоловік опублікував фото морської істоти і викликав дискусію в Мережі. Про це пише The Metro, передають Патріоти України.

Роман Федорцов займається ловлею тріски та скумбрії. Його останню знахідку підписники назвали "чизбургером із зубами". І допис зібрав тисячі вподобань. Моряк розповів Daily Star, що працював на комерційному рибальському судні, коли виявив дивну істоту.

"У той час, як рибалки зазвичай ловлять тріску, пікшу та скумбрію в Норвезькому та Баренцевому морях, на палубу іноді піднімаються і більш химерні та несподівані морські жителі. Цього разу Роман підняв із дна "невідомого звіра", – сказано у повідомленні.

Користувачі Мережі вкрай здивовані тим, який має вигляд істота. "Боже мій, я спочатку взагалі не зрозумів, що це риба", - зізнався один із користувачів.

До слова, це не перша дивна знахідка чоловіка. Рибалка, як зазначається, вважає виловлені створіння "по-своєму прекрасними". Він також активно публікує світлини інших загадкових морських мешканців, деякі схожі на мультяшних героїв.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...