Cosmopolitan і Пліхіній для прикладу: Журналістка згадала знакову історію з дизайнером Гальяно та його покаранням

Дизайнер Джон Гальяно колись, перебуваючи у барі, висловився негативно щодо двох жінок-єврейок, які сиділи поруч.

Джон Гальяно. Фото: 24smi.org.

Українська журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва провела паралель між скандалом із заступницею головного редактора видання Cosmopolitan Ukraine Євгенією Пліхіною і дуже схожою історією, яка трапилася з епатажним англійським модельєром Джоном Гальяно. Так, Данилюк-Ярмолаева опублікувала пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де розписала, як слід було б вчинити у даній ситуації журналу, передають Патріоти України.

Зокрема скандал полягав у тому, що дизайнер Джон Гальяно, перебуваючи у барі, висловився негативно щодо двох жінок-єврейок, які сиділи поруч. Він заявив, що, якби Гітлер був живий, то швидко б із ними розібрався.

Після цього, за словами Данилюк-Ярмолаєвої, дизайнера вигнали з Dior, а потім суд оштрафував Гальяно на шість тисяч євро. "На кілька років його ім'я викреслили з модної індустрії, а таблоїди розкопали, що п'яний дизайнер не раз нападав так на жінок в барах. Щоб зам'яти скандал, Гальяно вибачився і зустрічався з помітними представниками єврейської громади і читав літературу про Голокост", – написала журналістка.

Вона додала, що дизайнер зміг реабілітуватися тільки через сім років, пошивши "для Rihanna у 2018 році образ Папи Римського для Met Gala". "Напевно, після "фестивальчиків" і "стрітфудиків" ця мадам повинна написати колонку для таких молодих ТП на тему, як правильно поводитися на похороні. І вибачитися. І піти у військовий госпіталь з апельсинами. Але є одне "але", якби вона була людиною. А ще якби у нас був хоч якийсь примітивний інститут репутації – як в історії з Гальяно", – написала журналістка.

Крім того, Марина Данилюк-Ярмолаєва дала пораду самому "Cosmopolitan". "Мабуть, настав час матеріалу – як реагувати, якщо модні і стильні редактори журналу стикаються з реальним світом і потрапили на похорон офіцера. Де люди не з "фестивальними" і "стрітфудними" пиками віддають честь Герою", – заявила журналістка.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...