CoviShield: Український лікар зробив щеплення індійською вакциною і по днях описав свій стан

в перший день після вакцинації він відчув підвищення температури, виник головний біль, відчувався невеликий біль в місці ін'єкції.

Лікар з міста Дніпро Олексій Берегий описав свій стан після вакцинації від коронавірусу індійською вакциною CoviShield, відзначаючи самопочуття протягом чотирьох днів після щеплення. Відповідні пости медика опубліковано на його Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

За його словами, в перший день після вакцинації (26 лютого) він відчув підвищення температури (до 38 градусів), виникла головний біль, відчувалася також невелика біль в плечі - в місці ін'єкції. Для усунення симптомів він вжив парацетамол.

На другий день підвищення температури не було, залишилася незначна відчуття болю в місці уколу.

На третій день плече перестало боліти, ніяких незвичайних симптомів медик більше не помітив і на наступний день повернувся на роботу.

Як повідомляв

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...