"Да буде з нами сила!": Головна зірка фільму "Зоряні війни" допоміг зібрати Україні "Армію дронів"

Знаменитість став першим послом, який збирає кошти на закупівлю дронів на підтримку українського народу.

Марк Хемілл

Американський актор Марк Хемілл, більш відомий за роль джедая Люка Скайвокера в кіноепопеї Зоряні війни, допоміг зібрати Україні "Армію дронів" у боротьбі проти російського вторгнення. Про це повідомляє Bloomberg.

Зазначається, що знаменитість у вересні 2022 року став послом платформи United24, яка збирає кошти на підтримку України у війні, розв'язаній Росією.

"Дуже просто: Україні потрібні безпілотники. Вони визначають результат війни, вони захищають свою землю, свій народ, вони стежать за кордоном, вони - очі в небі. Я був справді шокований, тому що вони дають мені ці оновлення, принаймні два чи три рази на тиждень про те, що відбувається, і вони сказали, що отримали понад 500 дронів з того часу, як я почав це", - сказав він.

Раніше повідомлялося, що Марк Хемілл, який прославився роллю Люка Скайвокера в сазі Зоряні війни, став амбасадором франйдрейзингової платформи UNITED24.


Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...