"Да вы знаете, кто мы такие?!": Бізнесмен розповів про погрози чиновника Нацполіції через... столик у ресторані

Український бізнесмен Максим Шкіль розповів про словесну перепалку із працівником департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції Віталієм Манасяном, яка сталася вранці 21 квітня в одному із закладів Києва. Про це бізнесмен написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За словами Шкіля, інцидент трапився у ресторані магазину "Гудвайн" у Києві. Він попередньо забронював там столик для сніданку, а коли прийшов, то адміністратори закладу повідомили, що його вже зайняв якийсь чоловік.

"Незважаючи на те, що стояв резерв, ми підійшли і ввічливо пояснили, що стіл заброньовано. На що матом почули – "вы две дуры, сдесь сидеть буду я". Після чого відвідувач резерв відкинув і сів за стіл. Після того як з даним «гостем» ресторана переговорили, він почав розповідати, що не встане і окреслив перспективу, що зі мною буде. Коли люди за сусіднім столом почали критично обговорювати поведінку цього відвідувача, дівчина, яка сиділа з ним каже – "вы даже не представляете, кто мы"… Розмова закінчилась тим, що нам всім було змальовано наше майбутнє і пара з погрозами пішла", - розповів подробиці Максим Шкіль.

За його словами, цим чоловіком нібито виявився працівник департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Віталій Манасян. "Працівник поліції, який їздить на Ауді RS 6, снідає в Гудвайні і окреслює перспективу нашого майбутнього, а для тих хто не відразу розділяє його переконання, пояснює більш "літературною українською мовою" з російським діалектом. Можу сказати одне – що це приклад ганьби високого звання Поліцейський і таким працівникам не має бути місця в системі правопорядку", - резюмував Максим Шкіль.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...