"Да валите их всех нах*й!": СБУ перехопила розмови окупантів, де ті отримують команди розстрілювати цивільних

Служба безпеки України перехоплює розмови окупантів, які отримують команди розстрілювати цивільних. Про це йдеться у повідомленні спецслужби, передають Патріоти України.

"Да валите их всех нах*й! Есть гражданские – в расход всех, бл*дь!" – ось такі команди отримують російські загарбники від своїх командирів. Беруть до виконання, а потім російські політики і пропагандисти щось лепечуть про "постановки". Ні, не постановки. Це – злочини, за які ви будете відповідати!", - наголошується у повідомленні.

Водночас, як свідчать нові перехоплені Службою безпеки розмови, загарбники скиглять, як діти, коли доводиться воювати проти вмотивованої армії, а не мирних людей. Від страху вони вигадують нереальні цифри українських військ, щоб хоч якось виправдати свою безпорадність.

"…их группировка, 150 тисяч…! А нас, еб*ть, 3 тысячи если есть, это за*бись… они же слева, справа, в кольцо берут, нах*й. Меня сам факт смутил, что их так много, а нас так мало…", – говорить окупант.

"Що ж, слава нашим ЗСУ, які дають геройську відсіч ординцям! І нас, дійсно, багато – бо проти загарбників постає вся Україна!", - наголошується у повідомленні СБУ.

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...