"Да вшейте уже всем чип в ж...пу": Росіян розлютила заборона на анонімність у месенджерах

Тепер месенджери повинні будуть перевіряти номери, за допомогою яких реєструються користувачі, у операторів зв'язку, посилаючи їм відповідний запит.

Росіяни тепер усюди будуть "під ковпаком". Фото: соцмережі.

5 травня в Росії набула чинності постанова уряду, що зобов'язує месенджери ідентифікувати користувачів за номером телефону. Про це повідомило видання "Медуза", зазначають Патріоти України.

"Тепер месенджери повинні будуть перевіряти номери, за допомогою яких реєструються користувачі, у операторів зв'язку, посилаючи їм відповідний запит. У відповідь на нього оператор повинен протягом 20 хвилин підтвердити особистість людини. Якщо оператор не відповість або відомостей не виявиться в базі, месенджер повинен буде заблокувати можливість посилати повідомлення", - йдеться в повідомленні.

Також зазначають, що якщо користувач змінить номер телефону, він повинен буде пройти ідентифікацію повторно. У той же час користувачів мережі обурило таке нововведення, про що вони написали в інтернеті.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...