"Да вср*лась мне ваша ридна мова! В Киеве, бл*дь, все говорят на русском, и никого это не *бет", - 15-річна школярка шокувала мережу (відео)

Малолітня цинічна дурепа з TikTok під ніком maybe_lizaaaaa записала відео, в якому цинічно патякала про національну, державну мову, перекоуючі, що справжні кияни за "русский язык", зазначають Патріоти України.

E Лізи Леоненко налічується 141 тисяча підписників. Дівчина міркує про свою нелюбов до української мови і людей, які на ній розмовлюять, не підбираючи при цьому слів. За словами дівчини, місяць тому вона опублікувала відео, де заявила, що не любить українську мову. Після того як під цим відео набралося багато негативних коментарів, вона відреагувала на це в гострій формі.

Матірний відеозапис юної блогерки опублікував у соцмережах користувач Ігор Колєснік. Він же стверджує, що блогерка maybe_lizaaaaa ніхто інша, як 15-річна Ліза Леоненко, а також вказує імена її батьків - Ніна і Геннадій Леоненки.

"Мне говорят "Ты, что д**илка? Ты живешь в Украине, это твой родной язык!" Да в@@лся мне этот ваш "родной язык"! Если человек не любит этот язык, то зачем на нем разговаривать?! Меня он очень бесит, особенно от других людей. Ну, и от себя же! Я не буду дружить с человеком, который на нем разговаривает!" - заявила неповнолітня украінофобка.

Крім того, дівчина образила проукраїнські налаштованих громадян країни, назвавши їх"маленькими патриотиками из з****ы, из сел". "От***тесь от меня, потому, что в Киеве, б***ь, все говорят на русском! И никого это не ***т!" - з усмішкою заявила Леоненко.

"Та всралася мені ваша рідна мова. Якщо людина не любить цю мову, то навіщо нею розмовляти. Щоб ви розуміли, наскільки я негативно ставлюся до української мови, я не буду дружити з тією людиною, яка розмовляє українською. Мене дуже дратує ця мова! Особливо її звучання від інших людей і від себе також. Тому, маленькі патріотики зі своєї зал#пи і своїх сіл, від#біться від мене, будь ласка. Чому із сіл? Тому що в Києві, бл#дь, майже нікого немає, хто розмовляє українською. Всі говорять російською, і нікого це не #бе", - додає Ліза на відеозаписі.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...