Дайте їй "Оскар": Ввічлива дівчинка давиться маминою їжею, але робить вигляд, що це смачно (відео)

Відео набрало більше шести мільйонів переглядів. Люди висловлювали захоплення вишуканими манерами дівчинки. І співчували їй.

Маленька дівчинка підкорила мережу своєю винятковою ввічливістю і добрим серцем. У соцмережі Twitter стрімко набуває популярності ролик, в якому дитина давиться запропонованою їй їжею і пригнічує блювотні позиви. Але при цьому, побоюючись поранити мамині почуття, намагається зробити вигляд, що насолоджується процесом, передають Патріоти України.

Продовжуючи жувати материнське куховарство, дівчинка стверджує, що це смачно. А на питання, чи в порядку вона, відповідає ствердно. Хоча іноді у неї в очах явно миготить відчай.

Відео набрало більше шести мільйонів переглядів. Люди висловлювали захоплення вишуканими манерами дівчинки. І співчували їй. «Я істерично сміявся. Бідна дівчинка і її спроби бути ввічливою просто вбили мене наповал», «Дайте їй "Оскар" зараз же!» - писали в коментарях. І закликали винагородити дитину чимось по-справжньому смачним.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...