Дайте йому "Оскар": Кіт порівняв свою їжу з вечерею господаря і дуже засумував (фото)

Домашні тварини часто веселять людей кумедним виразом мордочки. Вони стають справжніми інтернет-зірками і навіть привертають увагу модних брендів. Кіт на прізвисько Берті прославився в мережі завдяки своїй реакції на вечерю господарів, і в цій мордочці відчувається весь біль. Хазяйка уюбленця Келлі-Лі Купер поділилася в Instagram знімками, які швидко стали вірусними, передають Патріоти України.

На кадрах британський короткошерстий кіт золотого забарвлення сидить за столом і сумно дивиться на людську їжу.

У бесіді з Newsweek власниця пухнастого пояснила, що Берті тимчасово живе з її батьками, доки вона займається переїздом. Щоб легше переносити розлуку з улюбленцем, тато надсилає їй фотографії кота, на яких він із "надутими губами" сидить за обіднім столом.

За словами Купер, вона зазвичай не підпускає Берті до столу, коли їсть. Котику діагностували синдром роздратованого кишечника і йому не можна їсти людські продукти.

Фотографії улюбленця набирають тисячі лайків, і користувачі готові одразу вручити йому "Оскар". "Ходячий мем. Мені подобається його обличчя", "Він заслуговує на Оскара", "Він такий милий! Вирази його мордочки безцінні", "Зробіть цьому коту яєчню з квасолею негайно, будь ласка", - пишуть коментатори.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...