Дайте йому "Оскар": Кіт порівняв свою їжу з вечерею господаря і дуже засумував (фото)

Домашні тварини часто веселять людей кумедним виразом мордочки. Вони стають справжніми інтернет-зірками і навіть привертають увагу модних брендів. Кіт на прізвисько Берті прославився в мережі завдяки своїй реакції на вечерю господарів, і в цій мордочці відчувається весь біль. Хазяйка уюбленця Келлі-Лі Купер поділилася в Instagram знімками, які швидко стали вірусними, передають Патріоти України.

На кадрах британський короткошерстий кіт золотого забарвлення сидить за столом і сумно дивиться на людську їжу.

У бесіді з Newsweek власниця пухнастого пояснила, що Берті тимчасово живе з її батьками, доки вона займається переїздом. Щоб легше переносити розлуку з улюбленцем, тато надсилає їй фотографії кота, на яких він із "надутими губами" сидить за обіднім столом.

За словами Купер, вона зазвичай не підпускає Берті до столу, коли їсть. Котику діагностували синдром роздратованого кишечника і йому не можна їсти людські продукти.

Фотографії улюбленця набирають тисячі лайків, і користувачі готові одразу вручити йому "Оскар". "Ходячий мем. Мені подобається його обличчя", "Він заслуговує на Оскара", "Він такий милий! Вирази його мордочки безцінні", "Зробіть цьому коту яєчню з квасолею негайно, будь ласка", - пишуть коментатори.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...