"Дайте людям шанс вийти з пекла": Алла Мазур закликала зупинити катастрофу в Маріуполі

Українська телеведуча Алла Мазур закликала російських окупантів зупинити катастрофу в Маріуполі і дати людям можливість вибратися з цього пекла, передають Патріоти України.

"Біль. Жах. Відчай. Смерті близьких. Нескінченні вибухи і обстріли... Понад 350 тисяч маріупольців в укриттях і підвалах вже третій тиждень у повній блокаді! Без зв'язку, світла, тепла, їжі, води... Будь-яких засобів і шансів на виживання. І, найстрашніше - майже згасла надія. Надія, що цей жах закінчиться. На те, що світ почує крик Маріуполя! Ми просто не маємо права про це мовчати", - написала Мазур в Instagram.

Також вона звернулася до окупантів з проханням відкрити евакуаційні коридори і не стріляти по мирних жителях.

"Хто б ти не був. Бізнесмен, політик, студент, дипломат, активіст, блогер... Люди, кричіть разом з нами! Просіть! Допоможіть зупинити катастрофу в Маріуполі! Російські військові, дайте людям шанс вийти з пекла – відкрийте евакуаційні коридори! Не стріляйте! США, Європа! Подивіться, що відбувається з мирними жителями, з жінками, з дітьми в Маріуполі! Не допустіть геноцид українців! Вимагайте від Росії відкрити гуманітарні коридори і випустити людей! Маріупольці повинні жити", - додала Мазур.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...