Дайте скрепам корвалолу: На адміністрації Путіна вивісили прапор ЛГБТ (фотофакт)

Група Pussy Riot провела акцію в день народження президента РФ Володимира Путіна, вивісивши вранці 7 жовтня райдужні прапори на "головних символах російської державності": адміністрації президента на Старій площі, будівлі ФСБ на Луб'янці, Верховному суді, міністерстві культури і ОВС по району Басманний, передають Патріоти України.

Деталі: Як повідомили учасники групи, під час акції біля будівлі ФСБ був затриманий журналіст "Радіо Свобода" Артем Радигін, а біля адміністрації президента - кореспондент Sota Денис Стяжкін. Під час акції активісти пред'явили список вимог, який включає легалізацію одностатевих партнерств, а також розслідування вбивств і викрадень геїв у Чечні.

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...