Дайте скрепам корвалолу: У Кремлі відреагували на анонсовані Зеленським військово-морські бази в Чорному морі

У Росії вважають, що створення Україною нових баз у Чорному морі може негативно позначитися на стабільності в регіоні. Про це, зокрема, заявив прес-секретар глави РФ Дмитро Пєсков. Його слова цитують пропагандистські інформаційні ресурси, передають Патріоти України.

Зазначимо, що будівництво в Україні двох військово-морських баз для захисту чорноморського регіону анонсував президент Володимир Зеленський під час щорічного послання до парламенту і українців 20 жовтня.

Він підкреслив, що Україна будує бази самостійно, а не в партнерстві з кимось. На ці його слова одразу відреагували в Кремлі. "Безумовно, з урахуванням усіх наявних реалій це може мати досить негативні наслідки загалом для атмосфери стабільності в чорноморському регіоні. Потенційно така небезпека існує", – заявив Пєсков.

Згодом же пропагандистські ресурси з посиланням на слова високопоставленого джерела в командному складі ЧФ РФ, поширили в мережі "погрози", мовляв, якщо Україна побудує в чорноморському регіоні військово-морські бази, то вони нібито неодмінно опиняться під прицілом бойових систем Росії.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...