Дайте скрепам корвололу: ​В Естонії заявили, що вчити мову "великого Путина" не варто, бо Росія - недружня країна

Естонським дітям не потрібно вивчати російську мову у школах. Таку заяву зробив авторитетний в країні журналіст Прійт Хибемягі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Postimees.

«У естонських дітей немає причин вивчати російську мову, оскільки в Естонії є одна державна мова - і це естонська мова. Також Росія для Естонії досить недружня країна, якихось особливих справ з нею не ведеться, ця країна постійно загрожує Естонії та погано ставиться до Естонії», - сказав чоловік.
На його думку, немає ніяких перспектив для вивчення російської мови: "необхідно вчити німецьку, англійську, французьку, іспанську мови".

Сума здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою у 20 тис. грн

вівторок, 14 травень 2024, 14:56

В Україні із зарплатою в 20 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 5 637,6 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми даними ПФУ,...

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...