Дають потрійну дозу антибіотиків: Син Бабкіна потрапив у реанімацію

Самолікування закінчилось запаленням легенів із ускладненнями.

Дружина відомого музиканта Сергія Бабкіна Сніжана повідомила, що їх старший син Артур, який нещодавно на тренуванні зламав руку, потрапив в реанімацію. Тривожною новиною вона поділилася на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши фото з лікарні, передають Патріоти України.

Сніжана розповіла, що Артур зараз знаходиться в палаті реанімації Харківської обласної дитячої лікарні. Щоб уберегти батьків від подібних ситуацій, вона детально описала їх біду і закликала не займатися самолікуванням.
Каже, що захворювання почалося проявлятися ще в п'ятницю, а в неділю кашель посилився, з'явилася нежить. «Понеділок- додалася температура 38,5. Вночі - температура вище 41. Я сказала, що викликаю швидку. Артур мене відрадив, температуру збили Нурофеном + 10 хв прохолодної ванни (30 градусів). Вівторок - кашель, нежить, температура 38,5-39,5. Збиваємо. Викликали на будинок медсестру для аналізу крові. Сьогодні вночі температури не було. Вранці каже, що боляче кашляти, боляче дихати - болить живіт», - розповіла Бабкіна.
Вона викликала лікаря, який негайно відправив Артура в лікарню, де у хлопчика виявили запалення легенів і помістили в реанімацію. «Артур ледве дійшов від машини до дверей поліклініки, дихати важко! Зробили рентген запалення легенів з ускладненням. Поразка декількох сегментів легенів. Швидко забрали в реанімацію. Зараз він знаходиться в палаті в реанімації під наглядом. Потрійна доза антибіотиків. Постійний контроль», - поділилася Сніжана.
Вона також закликала всіх вчасно звертатися за медичною допомогою. У нинішній ситуації з коронавірусом це особливо актуально.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...