Дах України засипало метровим шаром снігу: Як наразі виглядає 2000-к Піп Іван

30 та 31 січня на горі Піп Іван у Карпатах випала значна кількість снігу, через що пересування в цьому районі ускладнилося. Про це повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост у Facebook, передають Патріоти України.

“За останні два дні випала значна кількість снігу (більше метра), тому пересування ускладнене”, – йдеться в повідомленні.

Станом на 10:00 сьогодні температура на горі Піп Іван Чорногірський склала -10°С.Вітер західний, 5 м/с, хмарно, туман, видимість до 20 м. Зазначається, що сніг у цей час все ще йшов.

Сума здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою у 20 тис. грн

вівторок, 14 травень 2024, 14:56

В Україні із зарплатою в 20 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 5 637,6 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми даними ПФУ,...

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...