​Далеко не кожен чоловік витримає: Жінка вперше пройшла відбір на курс Сил спецоперацій ЗСУ

Проходження дівчиною відбору на кваліфікаційний курс Сил спеціальних операцій ЗС України назвали «прикладом нескореності»

Вперше з 2016 року відбір на кваліфікаційний курс Сил спеціальних операцій Збройних сил України змогла пройти жінка-військовослужбовець, повідомляє пресслужба Навчально-тренувального центру, зазначають Патріоти України.

«Починаючи з 2016 року були спроби кандидаток із середовища «спеціального призначення» і «великої армії» пройти відбір на кваліфікаційний курс Сил спеціальних операцій ЗС України. Незалежно від статі, щоб досягнути цієї мети, курсант має знайти в собі сили і з’єднати всеціло дух, інтелект і фізичну вправність», – йдеться в повідомленні на Facebook.

Зазначається, що «до сьогоднішнього дня виклик здолати виснажливий двотижневий відбір ставав непереборним».

У навчально-тренувальному центрі додали: «Цей приклад жіночої нескореності остаточно утвердив рівні можливості для тих, хто готовий «опанувати всі стихії, стати вістрям кожної з них».

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...