Дали автомат і 6 патронів: Окупанти у Мелітополі відправили порушника комендантської години на передову "живим щитом"

У Мелітополі загарбники вишукують людей з військовим досвідом, хто немає близьких та рідних, та кидають на передову виконувати найбруднішу роботу. Так, на фронт у якості "живого щита" почали відправляти й порушників комендантської години, передають Патріоти України.

Зокрема, про це розповів один із жителів Мелітополя, якому вдалося вибратися звідти, повідомляють у Telegram-каналі "Ріа-Мелітополь". Як зазначив чоловік, на день їм видавали по автомату та по 6 патронів та кидали на першу лінію.

За розповідями чоловіка, він був колишнім учасником АТО. Останнім часом він почав зловживати алкоголем у компанії осіб, які не мали сталого місця проживання.

Так, на весні його разом із компанією у стані алкогольного сп'яніння під час комендантської години затримав військовий патруль. С початку чоловіка утримували у полоні в самому Мелітополі. Однак потім його, як колишнього учасника АТО, перевезли в район Оріхова.

Його кидали на передню лінію фронту виконувати найбруднішу роботу, проте відступати було нікуди, адже позаду стояли підрозділи росгвардії. На передовій чоловік рив окопи, потім виконував роль смертника.

"Нам роздали автомати й всього 6 патронів на день, після чого погнали в ці ж окопи. А вже за ними стояв підрозділ росармії, – розповідає чоловік. – Нас змушували робити найчорнішу роботу – заривати трупи, як своїх, так і їхніх убитих".

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...