Дали б хвилину, була б робота труповозці: Харків'янин мало не спалив себе на очах у поліцейських (відео)

У Харкові співробітники поліції приїхали на виклик через сімейну сварку і стали свідками того, як чоловік під час спілкування підпалив свій одяг. При цьому самогубця швидко спалахнув, тому що до приїзду "копів" облив одяг легкозаймистою речовиною. Про це повідомляє поліція Харківської області на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

Інцидент стався 6 січня на вулиці Яновського. Патрульні почали швидко гасити вогонь, але чоловік всіляко намагався відштовхнути правоохоронців.

Все ж поліцейським вдалося покласти чоловіка на підлогу і загасити його палаючий одяг. Після чого чоловіка передали лікарям, які відвезли потерпілого до лікарні.

Все, що відбувалось можна побачити на відео, яке знімала нагрудна камера одного з патрульних.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...