Дана не змогла згадати? Тіна Кароль зганьбилася, не зумівши назвати чоловічі імена на літеру "Д" (відео)

Тіна Кароль продовжує залишатися улюбленицею у шанувальників, які згодні пробачити їй «найбезглуздіший» вчинок. Про це свідчить відео, яке нещодавно було опубліковано на одному з фанатських сайтів співачки, передають Патріоти України.

Ролик записали під час закулісся суперфіналу шоу «Ліпсінк батл», яке Тіна вела разом з репером і продюсером Потапом. Співачка дає інтерв'ю синові радіоведучого Слави Дьоміна Владу.

В ході розмови підліток поцікавився у зірки, яка оцінка з математики була у тій у випускному табелі, хто такий Кріпер, скільки туалетів у неї вдома. Відповідаючи жваво на перші питання, на п'ятому Тіна, проте, «спіткнулася»: коли їй запропонували назвати три чоловічих імені на букву «Д», вона збентежилася і ледь змогла видавити з себе щось на кшталт імен. Проте, шанувальники знову «пробачили» зірку, припустивши, що після таких слів її коханий Дан лише «покинув чат», як співає Клава Кока.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...