Данський клуб забив найкумедніший автогол в історії Ліги Європи (відео)

Курйозний гол виявився єдиним у матчі.

Гравці данського "Копенгагена" забили неймовірний за своєю безглуздістю автогол у матчі Плей-оф Ліги Європи проти хорватської "Рієки", передають Патріоти України.

На 20-ій хвилині гри за рахунку – 0:0 м'яч далеко від воріт отримав форвард хорватського клубу. Йому намагалися завадити три захисники данців і воротар. Здавалося, шансів у нападника ніяких.

І тут сталося несподіване: один із захисників "Рієки" не вчасно впав. На свою біду він звалився просто під ноги іншому захисникові. Хорват, що отримав несподіваний простір, вийшов сам на сам із голкіпером.

Він спробував перекинути м'яч через воротаря, але влучив у поперечку. І тут наспів третій захисник "Копенгагена", який незграбно відправив м'яч у власні ворота.

Гра так і завершилася із рахунком – 0:1 і "Рієка" вийшла до групового раунду Ліги Європи.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...