Дантист розповів, скільки пасти потрібно людині під час чищення зубів, і зруйнував міфи рекламних роликів (фото)

Стоматолог з Малайзії Гау Джі Ті показав своїм підписникам у TikTok, скільки пасти потрібно людині під час чищення зубів, і зруйнував міфи рекламних роликів. Судячи з реакції людей у соцмережі, на хитрий маркетинговий хід купився кожен другий, передають Патріоти України.

У своєму найпопулярнішому на сьогодні відео дантист спростував міфи компаній-виробників про кількість пасти та запевнив фоловерів, що для здоров'я та догляду за зубами достатньо буде вдвічі меншої кількості.

У вільний від роботи час доктор Гау Джі Ті веде сторінки в Instagram і TikTok, де ділиться з підписниками корисними порадами та різними лайфхаками з догляду за зубами та ротовою порожниною. І якщо раніше його відео збирали по кілька тисяч переглядів, то тепер хлопець може похвалитися мільйонами.

Дантист показав, скільки пасти необхідно використовувати дітям і дорослим. Малюкам достатньо однієї лише крапки, а дорослим - кількості розміром з насінину соняшника. Судячи з усього, люди й подумати не могли, що реклама просто закликає їх використовувати більше пасти, щоб прискорити її витрату.

Кількість пасти, необхідне для дітей і дорослихФото: TikTok / @doctorgao

При цьому деякі користувачі висловили в коментарях свою незгоду з теорією дантиста. Вони зізналися, що використовують більшу кількість пасти, щоб відчувати свіжість у ротовій порожнині.

"Я пробував, але не відчував чистоти. Я люблю, коли паста піниться", - зазначили в одному з коментарів. І для таких фоловерів Гау Джі Ті записав ще одне відео, яким остаточно викликав подив. За словами дантиста, після чистки не варто полоскати рот водою, як до цього звикла більшість людей. Адже корисним речовинам потрібен певний час, щоб подіяти на емаль зубів.

"...випльовує і не полощіть. Вода змиває фтор"Фото: TikTok / @doctorgao

Разом з цим від надлишку зубної пасти теж можуть виникнути проблеми - наприклад, флюороз зубів, який пов'язаний з надмірною кількістю фтору.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...