Даремно обіцяв відправити українця на "пенсію": Василь Ломаченко відправив британця Кроллу у важкий нокаут

Наш чемпіон заявив, що хоче бачити наступним суперником Майкі Ґарсію

У Лос-Анджелесі на легендарній арені Staples Center відбувся чемпіонський бій між українським боксером Василем Ломаченком (13-1, 10 КО) і британцем Ентоні Кролл (34-7-3, 13 КО). Українець мав перевагу з перших секунд, зазначають Патріоти України.

Василь відразу ж захопив центр рингу і почав бити суперника. У третьому раунді Василь відправив суперника в нокдаун, але Кролла все ж зумів продовжити поєдинок. Однак вже на початку четвертої трихвилинки британець опинився у важкому нокауті. У всіх попередніх трьох раундах перевага Ломаченко була беззаперечною.

Ця перемога стала для Ломаченко 13-й в 14 поєдинках на професійному рингу і він захистив титули чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі.

"Дякую лікарю, який відновив моє праве плече, - прокоментував перемогу Василь по гарячих слідах. - Що далі? Хочу бачити в рингу навпроти себе Майкі Ґарсію. Об'єднавчі поєдинки є для мене пріоритетними. Хочу зібрати всі пояси в цьому дивізіоні", - заявив Василь після поєдинку.

Американська публіка зустріла згадку Ломаченка про чемпіона WBС Ґарсію овацією. Безперечно, цей бій є найочікуванішою подією в легкій вазі.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...