Дарма час не втрачав: Гість з Кавказу після того, як його випустили під домашній арешт, отруїв трьох осіб в Одесі з метою пограбування (відео)

Під час застілля компанія вживала алкоголь, який приніс із собою гість.

В Одесі 33-річний чоловік отруїв подружню пару і жінку, які запросили його в гості. Після цього він викрав в них прикраси і цінне майно. Господар будинку – помер. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції, передають Патріоти України.

"Подружня пара запросила до себе додому подругу та знайомого, щоб їх познайомити. Під час застілля компанія вживала алкоголь, який приніс із собою гість. Зі слів жінок, згодом їх почало хилити в сон, а прокинувшись вранці з відчуттям нездужання, вони побачили тіло господаря оселі. Гостя в квартирі не було, а разом з ним зникли три мобільних телефони, золоті прикраси, гроші та банківські картки", - сказано в повідомленні.

Чоловіка, уродженця однієї з країн Закавказзя, затримали у орендованій ним квартирі. Там же знайшли і викрадені прикраси. Місце перебування решти майна ще встановлюється. Як виявилося, минулого місяця суд відпустив його під цілодобовий домашній арешт за майнові злочини. Зараз він затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Поліцейські кваліфікували дії іноземця як розбій та умисне вбивство з корисливих мотивів. Причину смерті господаря житла встановлять після судмедекспертизи. Щоб знайти в організмі постраждалих отруйні речовини, у них відібрали біологічні зразки.

"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...