"Дарма я довіряв деяким командирам...": Герой України, який воює з часів АТО, зізнався, про що шкодує (відео)

Герой України, командир батальйону К-2 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи, підполковник Кирило Верес у програмі «Віддушівдушу» розповів про що шкодує, передають Патріоти України.

«Багато чого не допрацював, не виправив. Ми на війні. На жаль, деякі мої рішення приводили… Я міг мінімізувати ще втрати. Якби рік тому працював більше, краще, і не так сильно довіряв би деяким командирам, то ситуація в батальйоні в мене зараз могла би бути набагато краща. Просто за чимось не додивився, пустив на самотьок, повірив комусь», – сказав Кирило Верес.

Крім того, підполковник, котрий на війні з 2014-го року, зізнався, шкодує, що допустив повномасштабне вторгнення. «Якби ми себе трохи не так поводили, можливо його не було б або воно було б пізніше. Ми великі втрати понесли. Ми від них не відійдемо ще 50 років. Можливо, що десь мало знищив ворогів. Якби з 2014-го року нищив більше, їх би зараз було менше», – підсумував військовий.

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...

Жінка скасувала відпустку і отримала... пів мільйона

субота, 28 вересень 2024, 21:55

Американка Трейсі Вербовскі з Каукауліна, що в штаті Мічиган, стверджує, що їй пощастило виграти в лотерею завдяки скасованій відпустці. Про це вона розповіла представникам Мічиганської лотереї, повідомляють Патріоти України з посиланням на UPI. . За с...