Дарма просити квиточка у водія: Київ остаточно переходить на е-квиток у транспорті

З 1 липня громадський транспорт Києва остаточно переходить на електронний квиток.

Громадський транспорт Києва остаточно переходить на електронний квиток з 1 липня 2020 року. З цього числа оплатити поїздку можна буде проїзною картою, картою метро (в метрополітені), банківською картою або разовим квитком з QR-кодом. Про це повідомляє прес-служба київського метро, передають Патріоти України.

Повідомляється, що з 1 липня громадський транспорт Києва остаточно переходить на електронний квиток. Сплатити проїзд у громадському транспорті можна буде за допомогою:

  • KyivSmartCard
  • Картою метро (до 31.03.2021)
  • Безконтактною банківською карткою будь-якої платіжної системи (у жовтих турнікетах метро) мобільних додатків Google Pay, Apple Pay або KyivSmartСard.
  • Разовим квитком з QR-кодом (паперовим або електронним). Електронний можна купити в додатку або кіосках.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...