Дарма вона так раділа паспорту РФ: У відомої співачки-путіністки можуть конфіскувати майно в Україні

Міністерство юстиції України має намір накласти жорсткі санкції на путіністку, співачку Таїсію Повалій. Про це йдеться на сайті Мінʼюсту, передають Патріоти України.

Артистка, яка під час війни живе та заробляє криваві рублі в РФ, може опинитися без майна, яким вона свого часу заволоділа в Україні. Так, через її палку проросійську позицію Мінʼюст подав позов до Вищого антикорупційного суду з метою конфіскувати у неї усе майно, яким зрадниця безпосередньо або опосередковано володіє на території України.

Зокрема, йдеться про сім земельних ділянок, декілька автівок, будинок і домоволодіння та чотири одиниці пристроїв для відстрілу патронів. Ба більше, у колишньої народної депутатки України від "Партії регіонів" також не буде права виконувати зі свого репертуару вісім пісень.

Нагадаємо, співачка Таїсія Повалій під час війни стала палкою прихильницею путіна й навіть змінила громадянство на російське, хизуючись своїм новим паспортом. Зрадниця доволі часто вирізняється нісенітницями про "визволення українців", дискредитує українських бійців і неодноразово закликала до захоплення України.

Окрім того, Повалій цинічно розважає окупантів своїми концертами, співпрацюючи з терористами. Тож на початку цього року СБУ оголосила горе-артистці підозру за трьома статтями – колабораційна діяльність, заклики до війни та визнання збройної агресії проти України.

"Візьми за приклад Аліну Байкову!": Журналістка присоромила українську супермодель Сніжану Онопко

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:29

Українська фотомодель Сніжана Онопко, яка увійшла в топ-5 найуспішніших моделей світу, продовжує популяризувати російську музику у соцмережах. Журналістка Аліна Доротюк присоромила знамениту українку і нагадала про її колегу Аліну Байкову, яка також жи...

Насолоджується борщем і горами: Як Еліна Світоліна відпочиває у Буковелі (фото)

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:00

Тенісистка Еліна Світоліна вирішила провести відпустку в Україні після виступу на Відкритому чемпіонаті США-2024, повідомляють Патріоти України. Світоліна поділилась яскравими фото з відпочинку на курорті Буковель в Івано-Франківській області. Спортсме...