Даша Астаф'єва розповіла, як ледве не померла через нехтування симптомами

Українська актриса, співачка і модель Даша Астаф'єва розповіла про проблеми, з якими зіткнулася через свою необачність та ігнорування рекомендацій лікарів. Зробила вона це в програмі «Світське життя», повідомляють Патріоти України.

За словами знаменитості, у неї два дні болів живіт, але дівчина намагалася не надавати цьому значення - ходила на зустрічі і репетиції, виконувала всі звичні обов'язки. Але коли Даші стало зовсім не під силу, вона звернулася до свого лікаря, і медик була дуже здивована, що зірка ще не втратила свідомість.

«Потім я ознайомилася з інформацією, що 50% людей, яких привозять з таким діагнозом, вони або вже мертві, або без свідомості. Я завжди сподіваюся на краще і дуже вдячна лікарям, які працювали. Вони дуже ніжно зі мною поводилися і допомагали. Я відчула, що все не так погано в нашій країні, як всі бояться і як всі говорять», - розповіла співачка.

Також Даша розповіла, що вже відчуває себе краще і може потроху працювати. При цьому знаменитість звернулася до всіх дівчат із закликом не ігнорувати проблеми зі здоров'ям. «Мене попереджали лікарі, що в жіночі дні треба залишатися вдома, трохи відпочивати, але я завжди була героєм, завжди не береглася. Треба бути досвідченими в плані жіночого здоров'я, обстежитися, лікуватися до кінця. Тому я хочу застерегти дівчат - якщо у вас є якісь хворобливі відчуття в низу живота, в черевній порожнині - відразу звертайтеся до лікаря», - додала виконавиця.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...