"Давайте і пиво, і Coca-Cola": Як форвард збірної України пожартував над Роналдо (відео)

Атакуючий півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко визнаний найкращим гравцем матчу "Євро-2020" Україна-Північна Македонія, в якому він став автором гола і гольової передачі, повідомляють Патріоти України.

На післяматчеву прес-конференцію Ярмоленко трохи запізнився через проходження перевірки на допінг. Герой матчу вирішив спародіювати знамениту недавню прес-конференцію Кріштіану Роналду, на якій легендарний нападник демонстративно відставив від себе пляшечку з Coca Cola і присунув пляшку з водою, рекламуючи здоровий спосіб життя.

"Я чув, що там Кріштіану Роналду відставив Кока-Колу, я хочу зробити так. Я поставлю (ближче до себе присунув) Кока-Колу, поставлю Хайнекен (пиво). Хтось, зв'яжіться зі мною", - сказав Андрій Ярмоленко, розсміявся і пішов.

Андрій Ярмоленко також подякував уболівальникам і в Україні, і на стадіоні за підтримку. Він повідомив, що показувати хорошу гру його мотивувало те, що багато "списали" його через тривалу відсутність ігрової практики.

Джерело: Страна

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...