Давав концерт у Москві в компанії пропутінських артистів: У Литві скасували виступ відомого співака з Італії

Італійський співак Енцо Гінацці більш відомий під псевдонімом Пупо повинен був виступити у литовському місті Шяуляї, проте менш ніж тиждень тому від давав концерт у Москві. 26 березня Гінацці повинен був виступити в рамках шоу Legacy Inn, повідомляють Патріоти України з посиланням на Delfi.

У свою чергу 15 березня Пупо дав сольний концерт Великий бенефіс Пупо. У колі друзів у Москві, де заспівав на одній сцені з російськими пропутінськими виконавцями. Гінацці зазначив, що «не хоче говорити про політику» та бажає «нести голуба миру».

Після того, як організатори шоу дізналися про вчинок італійця, вони скасували його виступ в Литві. «Ми дуже раді і вітаємо рішення Legacy Inn закрити двері перед проросійським діячем», — прокоментував цю новину директор Шяуляйської арени Ренатас Начаюс.

Замість Пупо у Литві виступить інший відомий виконавець.

Пупо не заперечує того, що після почтаку повномасштабного вторгнення підтримує Росію. Він з’являвся у пропагандистській програмі на російському телебаченні та разом з злочинницею Марією Львовою-Бєловою обговорював незаконне викрадення українського підлітка Богдана Єрмохіна.

"Це дно": "Ліга сміху" оскандалилася жартом про потопельників у Тисі, українці обурені

понеділок, 20 травень 2024, 6:38

Українські коміки знову опинилися у центрі скандалу. Цього разу оскандалилися гумористи "Ліги сміху". Вони пожартували про ухилянтів у Тисі. Так, у скандальному виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступне: «Я тону у ...

Посилення мобілізації в Україні: Ось кому з жінок потрібно сходити у ТЦК після вступу в силу нового закону 18 травня

понеділок, 20 травень 2024, 6:24

18 травня в Україні набрав чинності новий закон про мобілізацію. Згідно з ним військовозобов’язані мають 60 днів на те, щоб оновити дані у ТЦК. Оновити свої військово-облікові дані або встати на облік з 18 травня мають жінки, які мають медичну та фарма...