"Давні друзі": У мережі розгорівся скандал через фото Зіброва з організатором "ЛНР"

У мережі вибухнув скандал через фотографії народного артиста України, співака Павла Зіброва з відомим сепаратистом, кандидатом на виборах до Верховної Ради Володимиром Струком, повідомляють Патріоти України.

Знімок з'явився на сторінці "Фонду Володимира Струка" у Facebook на початку червня. "Друг нашого фонду, народний артист України, Павло Зібров. З такими людьми Луганщина непереможна!", — підписали знімок.

Судячи з геолокації на сторінці в Instagram, фотографія була зроблена у місті Кремінна, де фонд брав участь у святкуванні 81-ї річниці утворення Луганської області.

На знімок відреагував відомий журналіст Денис Казанський. "Справа на фото народний артист України, співак Павло Зібров. А зліва - луганський сепаратист Володимир Струк, який разом із Болотовим і Царьовим організовував незаконний референдум щодо відділення Луганської області, закликав до насильства, допомагав створювати збройні загони бойовиків ЛНР", — написав Казанський у Facebook.

"Взагалі артист Зібров справжній патріот. Співає українські пісні, носить вишиванку. Але коли платить покидьок і зрадник, якому треба потрапити до парламенту, артист Зібров не може відмовити. Вишиванка вишиванкою, а 20 баксів — це завжди 20 баксів. Не будь, як Павло Зібров", — додав журналіст.

Також на фото відреагувало об'єднання ветеранів АТО у Луганській області у себе у Facebook. "Павле Миколайовичу! Народний артисте України! Тих, хто розв'язав війну в нашому домі, ми знаємо поіменно. Серед них і цей покидьок із Луганська Володимир Струк, з яким ви так добре позуєте на фото, яке він розмістив на своїх ресурсах. Сподіваємося, що це архів і ви вже давно забули про знайомство із ним", — написали в об'єднанні.

"Він анонсував концерти на свою підтримку за вашої участі. Ви про це в курсі, пане Зібров? Якщо ні, то нагадуємо, що Струк, будучи у 2014 р. нардепом від Партії регіонів, організовував і фінансував загони бойовиків т. зв. ЛНР, активно облаштовував блокпости і напрямки, причетний до початку війни на сході України, на якій гинуть і донині тисячі українських громадян", — додали у ветеранів

Журналісти спробували зв'язатися із самим Павлом Зібровим або його представниками, але поки без успіху. У самому ж фонді нам відповіли, що співака і політика пов'язують давні стосунки. "Я знаю, що у них давно особисті взаємини і дружба. Знаю, що 12-13 липня Зібров поїде в Луганську область до міста Кремінна з концертом", — розповіли у фонді.

Як повідомляється на сайті "Миротворець", Струк спонсорував терористів на Донбасі. Проти нього було розпочато кримінальне провадження за ознаками закликів до порушення територіальної цілісності України. Він особисто організував групу озброєних бойовиків так званий "загін самооборони" у луганському селищі Ювілейний. Струк із георгіївською стрічкою на грудях у 2014 році "гастролював" у окупованому Лутугіному Луганської області і брав участь у мітингу 9 Травня.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...